Mijn favorieten

Tulpen

Ken je dat gevoel? Je loopt eind januari de supermarkt binnen en ineens lijkt het voorjaar al te zijn begonnen. Tulpen! Zodra ik tulpen zie, beginnen bij mij de lentekriebels. Bijna wekelijks staat er dan ook een nieuwe bos in huis om het huis lekker op te fleuren. Ik word daar dus echt gewoon blij van. Maar niet van alle tulpen word ik even blij.

Het meest blij maak je me met roze tulpen. Ik ben gewoon echt een meisje wat dat betreft. Op twee staat een mooie gemengde bos. Als daar dan roze, paarse en witte tulpen tussen zitten is het sowieso een succes. Niet alleen word ik daar vrolijker van, maar ik vind dat het hele huis er dan direct een stuk leuker uitziet.

Waar je me dan echt niet blij mee kunt maken zijn rode tulpen. Rood is gewoon mijn kleur niet. Niet qua bloemen, niet qua kleding, niet qua accessoires. Zo heeft ieder z’n ding toch?

Welke bloemen maken jou gewoon blij? Ben je net als ik dol op tulpen vanwege het voorjaarsgevoel of vrolijk jij je huis liever met andere bloemen op?

One Comment

  1. Jufanita

    Ik ben dol op (bijna) alle bloemen, maar als ik het voorjaar in huis wil halen dan scoren bloembolletjes bij mij het hoogst.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *