Leuk voor thuis

Pasen in huis

Mijn huis gezellig maken met accessoires die goed passen bij een bepaalde periode van het jaar vind ik erg leuk om te doen. Momenteel staan er dus diverse spulletjes in mijn woonkamer die te maken hebben met Pasen. Naast gekochte spullen vind ik het leuk om op Internet, en dan met name op Pinterest, rond te snuffelen naar leuke quotes en andere, gratis, dingen die mijn huis nog iets leuker kunnen maken. In dit blog deel ik aantal van die gevonden dingen. Niet alles is mijn huis te vinden, het kan ook teveel zijn, maar ik vind wel alles leuk.

 1. P van Pasen
  Op een plankje in de kast in de woonkamer heb ik een lijstje staan met daarin steeds weer een andere quote. Na het begin van het nieuwe jaar kon ik in februari en maart niet echt iets leuks vinden, maar nu wel. Op www.bijdeb.nl vond ik een poster met ‘de p van pasen‘ op A4. De maat van een A4 is te groot voor mijn lijstje dus ik moet nog even kijken hoe ik deze in de juist maat kan krijgen, maar dat gaat vast lukken. 
 2. Paashaas op hout
  Misschien leuker voor in de tuin dan voor in huis, maar leuk is het wel. Helaas ben ik niet zo creatief dat ik even een haas op hout teken met krijt. Mocht jij wel aan de slag willen gaan met hout en acrylverf? Op Diva of DIY vind je de instructies.
 3. Happy Easter Banner
  Ook al zo leuk voor in huis. Een banner, slinger, voor boven de bank of de eettafel. Op TATERTOTS & JELLO vond ik een banner met Happy Easter in vrolijke lentekleuren. Ik zou hem zelf, denk ik, wel liever in zwart-wit hebben. Zo’n slinger is gelukkig wat makkelijker om te maken dus dit zie ik mezelf nog wel doen.
 4. Paashangers
  Natuurlijk kun je in de winkel leuke  hangers kopen voor in je paastak, maar je kunt ze ook zelf maken. Op www.everythingelze.com, geweldige naam trouwens, vond ik hangers die ik wel heel tof vind. In eerste instantie was ik groot fan van de versie in zwart-wit, maar de groene versie is toch ook wel erg leuk. Twijfel, twijfel…

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *