Dol op lezen

Genieten van lezen

De ondertitel van mijn site is ‘gewoon genieten van bloemen, boeken, katten, thee en thuis’. Tot nu toe heb ik van dit rijtje al geschreven over bloemen en thuis, maar de andere drie zijn nog niet aan de orde geweest. Dit keer een blog over waarom boeken in dit rijtje staan. De belangrijkste reden is wel dat ik echt ontzettend kan genieten van lezen. Ik vind het heerlijk om een boek te lezen en me even af te sluiten van het dagelijks leven.

Dit jaar probeer ik 100 boeken te lezen. Op Twitter zag ik een oproep van de bibliotheek voor een boek per week, maar omdat ik ook nog weleens een kinderboek lees, besloot ik te gaan voor 100 boeken in een jaar. Vorig jaar is dit me gelukt, maar dit jaar wordt het spannend. Momenteel heb ik 21 boeken gelezen en aangezien het al week 13 is zou ik eigenlijk op de 26 moeten zitten. Gelukkig weet ik dat ik met mooier weer meer lees, dus ik hou hoop.

Op mijn website wil ik boeken delen die ik heb gelezen en die ik de moeite waard vind om te delen. Het doel van mijn website is delen waar ik blij van word, dus boeken waar ik minder enthousiast over ben zal ik hier niet snel plaatsen. Hopelijk komen er snel blogs over boeken die ik gelezen heb, want dat betekent dat de kans groter is dat ik mijn doel haal dit jaar.

Binnenkort zal ik ook een lijstje plaatsen met boeken en schrijvers die ik graag lees. Mocht jij ook graag lezen dan hoor ik graag je tips. Ik vind het altijd leuk om nieuwe boeken en schrijvers te ontdekken.

One Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *