Leuk voor thuis

Op zoek naar een nieuwe vaas

Bloemen fleuren mijn huis op, maar dat doen ze nog beter als ze in mooie vaas staan. Momenteel heb ik vooral glazen vazen in mijn huis. Sinds ik vorig jaar een mooie, witte vaas in een winkel zat, heb ik mijn zinnen gezet op nieuwe vazen voor in huis. Voordat ik daadwerkelijk iets koop, snuffel ik altijd gewoon lekker rond in winkels en op internet. Ondertussen heb ik nog steeds niet gekocht, maar wel veel leuks gezien en dat deel ik graag met jullie. Ik heb in mijn zoektocht niet echt gelet op de maten van de vazen, maar vooral op kleur en uiterlijk. 

Fair Trade Original Diamant Vaas L van FonQ

Vaasjes VIP grijs & mintgroen van Interior Delights

Fena vaas van Mica Decorations van VTWonen

Lichtroze vaas 21 cm van HEMA

Vaas met reliëfdessin van H&M

Mica Vaas Gem M van Wehkamp

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *