Lekker eten & drinken

Vijf van mijn favoriete thee-smaken

Thee. Ik drink toch wel minimaal een liter per dag. Op mijn werk vooral groene thee en thuis juist andere smaken. ’s Ochtends drink ik trouwens altijd dezelfde thee. In 5 à 6 jaar tijd ben ik één keer van smaak gewisseld, omdat mijn toenmalige ontbijtthee uit het assortiment ging. ’s Avonds en in het weekend drink ik echter ook heel veel andere smaken en ik wil graag een aantal van mijn favorieten met jullie delen.

 1. Blackcurrant & Cherry
  Dit is de thee waar ik iedere ochtend mee ontbijt, als ik moet werken. Deze thee moet ook echt op voorraad zijn in huis, anders begin ik de dag met een ochtendhumeurtje.
 2. Groene thee
  Het lekkerste vind ik de gewone groene thee of met citroen. De overige smaken drink ik ook wel, maar zou ik zelf niet meenemen uit de winkel.
 3. Mango
  Met de vrucht maak je me verre van blij, maar als thee vind ik het echt lekker.
 4. Autumn Storm
  Van alle seizoenssmaken vind ik deze echt het lekkerst. Deze thee, en mijn verjaardag, maken de herfst een stuk minder erg met alle regen en koudere dagen.
 5. Sinaasappel
  Als ik deze thee ergens tussen de keuzes zie staan dan heb ik mijn keuze snel gemaakt. Juist omdat ik deze smaak zelden thuis drink, vind ik het des te lekkerder in een restaurant of als ik ergens op visite ben.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *