Gewoon een weekoverzicht

Gewoon een weekoverzicht #1

Mijn eerste volle week Gewoon Fijn Thuis is achter de rug. Ik  merk dat ik het heel leuk vind om te bloggen over andere dingen dan mijn werk, maar dat het ook wel even wennen is dat ik minder lezers en volgers heb. Het is natuurlijk logisch dat ik nog moet groeien, maar dat mag van mij best wat sneller gaan.
Zelf vind ik erg leuk om op andere blogs weekverslagen te lezen. Op Gewoon Fijn Thuis zal er dan ook iedere maandag een weekoverzicht verschijnen. 

Maandag
Die wekker vind ik toch altijd weer een dingetje zo aan het begin van de week. Iets te lang lekker blijven liggen, waardoor ik niet meer met de fiets naar mijn werk kon gaan. Na een dag werken, mocht ik ’s avonds bij mijn ouders aanschuiven voor het avondeten. Dit keer stond er o.a. fazant op het menu. Die heb ik toch maar even laten liggen. ’s Avonds wat berichten geschreven en gepland voor mijn websites. Meestal lig ik op maandag al rond negen uur op bed, maar ik was zo lekker bezig dat ik pas rond tienen naar boven vertrok.

Dinsdag
Ik werk fulltime dus ook nu ging mijn wekker weer om 6.15. Meestal blijf ik dan nog wel een kwartiertje liggen en lees ik even mijn social media bij. Een drukke dag met veel besprekingen op mijn werk en daardoor vloog de dag voorbij. ’s Avonds lekker risotto gegeten, één van mijn lievelingsmaaltijden sinds een stedentrip Wenen, en daarna gewoon even niks. Ook weleens lekker.

Woensdag
Over woensdag moet ik heel hard nadenken. Meteen een wijze les voor volgende week. Iedere dag even kort een notitie maken over wat ik gedaan heb en of het leuk genoeg is om te melden.

Donderdag
Het is de bedoeling dat we dit jaar gaan verhuizen en donderdagavond gingen we voor de tweede keer naar meubels kijken. We hadden mooie meubels gezien bij een winkel, maar wisten de kleuren en maten niet meer zo goed. Dit keer zagen we ook leuke eetkamerstoelen en hebben we wat beter naar banken gekeken. Heel leuk, maar ook best een gedoe allemaal. Er is zoveel keuze!

Vrijdag
Na een lange werkdag kroop ik ’s avonds om acht uur lekker achter mijn laptop en schreef een aantal blogs die afgelopen weekend online zijn gekomen. Ik merk dat ik echt geniet van het schrijven en zoeken naar leuke ideeën. Wel blijft het spannend om toch wat meer van mezelf online te zetten en niet alleen meer werkgerelateerde zaken.
Na het bloggen, heb ik de letters uitgeknipt voor de slinger met ‘Vrolijk Pasen’ die ik uiteindelijk zaterdag afmaakte. Een leuk idee van Bij Deb.

Zaterdag
Een bijzondere dag, want na ruim twee jaar tijd zou ik eindelijk iets gaan doen met al mijn vriendinnen uit mijn WhatsAppgroep met Twitterjuffen.  We zijn al vaker bij elkaar gekomen, maar altijd ontbrak er wel iemand. Dit keer was het ons echter gelukt een datum te prikken dat we allemaal konden. Tijdens een lekkere high tea hebben we ontzettend gezellig gekletst en gelukkig waren we in het echt net zo kletserig als op de App. De tijd vloog voorbij.
’s Avonds nog naar de bioscoop geweest. De film was waardeloos, maar het was een leuk avondje uit.

Zondag
Redelijk vroeg uit bed om bij een kampioenswedstrijd te kijken. Gelukkig was het lekker weer, want ik ben wel een mooi-weer-supporter. De rest van de dag heb ik voornamelijk buiten doorgebracht. Heerlijk in de zon wat boeken gelezen, ondertussen een wasje opgehangen en wat kleur op mijn lijf gekregen. Ik word echt een leuker mens van temperaturen rond de 20 graden.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *