Gewoon een weekoverzicht

Gewoon een weekoverzicht #2

Alweer een week voorbij. Ik vind het nog steeds heerlijk om te schrijven voor mijn site en heb nog geen spijt gehad van deze beslissing. Het bloggen over de gewone leuke dingen lukt me nog steeds prima. Hopelijk lukt het me om het dagelijks plaatsen van een bericht vol te blijven houden. Dat zou nog weleens een uitdaging kunnen worden. Nu lekker even terugkijken naar afgelopen met mijn tweede weekoverzicht.

Maandag
Een lange werkdag gehad, maar wel een fijne werkdag. ’s Avonds gezellig met wat collega’s gegeten van restaurant ‘De Gouden Bogen’ ;-). Daarna thuis lekker mijn weekoverzicht online gezet en  nog wat berichten gepland die je de afgelopen week hebt kunnen lezen. 

Dinsdag
Deze week mocht ik op dinsdag bij mijn ouders aanschuiven.  Vaak mag ik mijn wensen doorgeven en dat was ook dit keer het geval. Ik kon echter even niets verzinnen. Gelukkig weet mijn moeder wel wat ik graag eet en dit keer zette ze hutspot op tafel. Heel lekker! ’s Avonds redelijk op tijd mijn bed ingedoken en daar een serie gekeken die ik opgenomen had. Eigenlijk kijk ik bijna alle series die ik volg terug op een ander moment. Dan kan ik lekker de reclames overslaan.

Woensdag
Vooral gewerkt. Ook woensdag moest ik ’s avonds terug naar mijn werk en toen vloog de avond zo voorbij.

Donderdag
Ik heb vier weken de Margriet cadeau gekregen en deze keer stond er een leuk artikel in over hoelahoepen. Al eerder vertelde ik dat hoelahoepen één van mijn hobby’s is en ik vond het artikel leuk om te lezen. Die avond meteen mijn hoelahoep weer tevoorschijn gehaald en minimaal 20 minuten een sportief momentje gehad. Ook nog een stukje van The Passion gekeken, maar na een aantal jaar vind ik het toch niet zo leuk meer.

Vrijdag
’s Middags lekker op tijd naar huis gegaan en blijkbaar had ik wat slaap nodig. Heb ruim een uur op de bank liggen slapen. Daarna gewoon lekker genoten van de vrijdagavond. Echt een goed begin van het weekend.

Zaterdag
Zo actief als ik zaterdagochtend was, zo lui was ik ’s middags. ’s Ochtends heb ik meerdere blogs geschreven voor mijn sites. Ook deed ik alsof ik een goede huisvrouw was. Terwijl ik een lekker ontbijtje voor mezelf maakte, ruimde ik de vaatwasser uit en maakte ik het aanrecht schoon. Verder nog wat kleine klusjes gedaan. ’s Middags wat gelezen en een boodschappenlijstje gemaakt. In het weekend mag je best een beetje lui zijn. Toen ik rond acht uur ’s avonds de tv aanzette, kwam ik Janzen & Van Dijk: Voor al uw bruiloften en partijen tegen. Dit vind ik dus echt wel een leuk programma. Het wordt leuk gepresenteerd en de spelletjes zijn best grappig om te zien. De jurken vond ik dit keer echt allebei prachtig bij de trouwende vrouwen passen.

Zondag
Na een heerlijk paasontbijt was het tijd voor koffie en gebak bij mijn ouders. Een heerlijk stukje paastaart gegeten en daarna ook nog lekker geluncht. ’s Middags werd een voetbalmiddag met een boek. Tv aan, maar ondertussen lekker gelezen. ’s Avonds een nieuw recept met risotto gemaakt en het was gelukkig lekker. Toen was het weekend eigenlijk alweer voorbij, maar een Paasweekend betekent een extra vrije dag.

Wat ik vandaag gedaan heb, kunnen jullie volgende week lezen in het weekoverzicht.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *