Fijne producten, Mijn favorieten

Verslaafd aan…nagellak

Ik heb een aantal verslavingen. Geen ernstige verslavingen, maar het zijn wel degelijk verslavingen. De eerste verslaving die ik aan jullie op durf te biechten is mijn verslaving aan nagellak. Ik heb eigenlijk altijd nagellak op mijn nagels. Zowel mijn vingernagels als teennagels voorzie ik vaak van een kleurtje. Het zit er niet altijd even netjes meer op, omdat ik soms wel te lui ben om het goed bij te houden. Verder gebruik ik weinig make-up, maar zonder nagellak voel ik me echt kaal. Ik vind het er vrolijk uitzien en op mijn nagels durf ik ook te experimenteren met kleuren. 

Nog niet zo lang geleden heb ik wel een groot deel van mijn collectie weggedaan. Een aantal van mijn miskopen of kleuren die wel erg veel op elkaar leken zijn richting een meisje gegaan dat haar voorraad graag wilde uitbreiden. Twee mensen blij. Ik had het gevoel opgeruimd te hebben en zij was blij met al haar nieuwe lakjes.

Ondertussen heb ik alweer twee nieuwe potjes nagellak gekocht en staan er diverse kleuren op mijn verlanglijst. Dit komt onder andere door de blog van Elise Joanne over de nieuwe kleuren van Essie. Nu maar hopen op een aanbieding binnenkort, want dat vind ik altijd een goed excuus op mijn voorraad aan te vullen.

Andere redenen die ik heb om nieuwe nagellak te kopen zijn bijvoorbeeld bijzondere feestjes, zoals bruiloften of mijn eigen verjaardag. Ook een rotbui kan een heel goede reden zijn om naar de winkel te gaan. Een leuk vrolijk kleurtje kan mijn humeur een stuk beter maken. En eerlijk gezegd, gewoon in de stad lopen en toevallig een fantastische nagellak zien kan ook al reden genoeg zijn om deze aan te schaffen. Ik ben niet zo streng ;-).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *