Lekker eten & drinken, Mijn favorieten

Even…nieuwe thee ontdekken

Ik zeg weleens dat ik leef op thee en water. Toen ik dus zag dat de thee in de aanbieding was bij de supermarkt, deed ik wel een klein vreugdedansje. In grote letters schreef ik op het boodschappenlijstje THEE. Dat kon ik niet meer vergeten. Maar dan begint het pas echt. Welke thee neem ik mee naar huis? Een voorraad is op zich prima, maar ik heb ontdekt dat zelfs ik teveel thee in huis kan hebben.

Sowieso gingen er twee pakjes mee van de thee die ik altijd ’s ochtends drink en toen viel mijn oog op de nieuwe thee van Pickwick. Alleen al vanwege de mooie doosjes moest ik die thee hebben. Lekker vrolijk en kleurrijk. Natuurlijk neem ik thee niet meteen mee als het doosje leuk is. Ik doe in ieder geval alsof ik er bewust over nadenk.

Het eerste doosje dat ik pakte was de rooibosthee. Die heb ik meteen maar weer teruggezet. Gelukkig bleken de andere drie geen rooibosthee te zijn. Na even twijfelen besloot ik Even…bijkomen en Even…opfleuren mee naar huis te nemen. Nieuwe thee ontdekken is zo leuk, want dit bleek een zeer goede keuze te zijn!

Beide smaken zijn erg lekker. Even…opfleuren is iets zoeter dan gewone groene thee. Ik vind echt dat je de framboos wel proeft die ze hebben toegevoegd. Een lekker zomers smaakje waar ik erg vrolijk van word.

Even…bijkomen is wat frisser van smaak. Gezien de citrus en munt die aan de thee is toegevoegd, is dit wel logisch. Deze thee lijkt me ook lekker op een warme dag. Zelfs in de zomer drink ik graag thee en ik ga er zeker voor zorgen dat deze dan op voorraad is in huis.

Deze thee heeft echter wel een nadeel. Er zitten maar 10 zakjes in een doosje. Die zijn dus veel te snel op!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *