Leuk voor thuis

Koningsdag in huis

Met Pasen had ik mijn huis leuk versierd, vond ik dan, maar al die spullen moesten vorige week toch weer terug naar zolder. Dat zorgde ervoor dat ik de boel best een beetje kaal vond. Mijn lijstje met ‘de P van Pasen’ had een nieuwe quote nodig, de vensterbanken waren leger en de slinger voor het raam was ook weg. Tijd dus voor nieuwe accessoires in huis en toen bedacht ik me dat het natuurlijk bijna Koningsdag is. Dat werd een zoektocht naar DIY op Pinterest met leuke ideeën voor Koningsdag.

Vlaggenlijn
Leuk om voor het raam te hangen of juist in de kamer voor een witte muur. Als je de slinger lamineert, kan je deze volgend jaar weer gebruiken.

Bron: Mama in Limburg

Feesthoedjes
Deze hoedjes vind ik leuk om op de kast te zetten of  in de vensterbank. Zeker met die strik bovenop zien ze er erg vrolijk uit.

Bron: Studio Sjoesjoe

Cupcakes
Zelf zal ik waarschijnlijk niet maken, want ik ben echte van de oranje tompouce op Koningsdag, maar deze cupcakes zien er wel fantastisch uit. Uit het recept zou ik waarschijnlijk alleen het gedeelte voor de topping gebruiken en de cakejes gewoon maken met een cakemix uit de supermarkt.

Bron: Petite Amie

Fotobooth
Zin om foto’s te maken op Koningsdag? Knip via de link de onderstaande figuren netjes uit en plak ze op een satéprikker. Roep je vrienden of familie bij elkaar en maak er een gezellig fotofeestje van.

Bron: Piece of Make

Krans
Je moet er een aantal hawaii-slingers voor slopen, maar dan kun je wel deze toffe krans maken voor aan de deur of voor het raam.

Bron: Handmade by Linda

Tekst in een lijstje
Op Pinterest zijn verschrikkelijk veel quotes te vinden en dat is dan ook de plek waar ik als eerste ga zoeken als ik iets nieuws in mijn lijstje wil hebben. Dit keer vond ik de quote hieronder het leukste. Zelf print ik eigenlijk alles uit in grijstinten, maar in het blauw is hij ook erg leuk.

Bron: Flair

Heb jij jouw huis nog een beetje versierd voor Koningsdag of juist niet?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *