Gewoon een weekoverzicht

Gewoon een weekoverzicht #3

Afgelopen week was weer een week vol fijne momenten. Op Tweede Paasdag lekker gekeken naar nieuwe meubels, woensdagmiddag wat leuke dingen voor het huis geshopt en vrijdag meegedaan aan een pubquiz. Momenteel ben ik lekker aan het genieten van twee weken vakantie, maar daar lees je volgende week meer over.

Maandag
Na een gezellige paasbrunch bij mijn schoonouders leek het ons een goed plan om meubelwinkels  te bezoeken op Tweede Paasdag. Geen meubelboulevard en de drukte viel me gelukkig alles mee. We hebben mooie dingen gezien, maar ook heel veel dingen die we niet willen. Dat laatste is toch altijd makkelijker, lijkt het wel. 

Dinsdag
In de pauze op mijn werk ontzettend genoten van het mooie weer en de prachtige bloesem. Ik kan echt genieten van de geweldige omgeving waar ik in mag werken. Bij thuiskomst alle paasaccessoires opgeruimd. Ik vond het tijd worden voor wat anders in huis. Dat werd alvast een beetje zomer door de schelpen van zolder te halen.
’s Avonds eindelijk weer een boek  voor mezelf uitgelezen in plaats van een kinderboek. Lezen vind ik echt heerlijk en op mijn site hoop ik dan ook vaker recensies te plaatsen van gelezen boeken.

Woensdag
Shoppen! Eindelijk weer een woensdagmiddag met meer tijd voor mezelf en daarom mocht ik richting de Action. Helaas zag ik daar weinig leuks om de zomer in huis te halen. Daarom ook maar richting wat andere winkels en daar kocht ik een schattige cactus en een klein flesje flessenpost. Die laatste leek me erg leuk voor onder de stolp thuis en dat bleek gelukkig ook zo te zijn.

Donderdag
Onverwacht kon ik donderdagmiddag nog even heerlijk in de zon mijn boek uitlezen. Over dit boek zal later deze week een recensie verschijnen, want ik moet het wel delen!

Vrijdag
Vrijdagavond deed ik voor het eerst in mijn leven mee aan een pubquiz. Sommige vragen waren echt te moeilijk en bij sommige was ik ook blij dat ik het antwoord niet wist. Tijdens het nakijken viel de hoeveelheid goede antwoorden me alles mee. Tot onze grote vreugde bleek later dat we zelfs in de top 10  geëindigd waren. Daar doe ik het voor.

Zaterdag
Vakantie! En een goede juf begint haar vakantie ziekjes. Vooral lekker veel geslapen om de verkoudheid te verslaan en dat lukte vrij aardig. ’s Avonds wel lekker uit eten geweest om de vakantie goed te beginnen. De sissende garnalen smaakten heerlijk en de verkoudheid was daarna helemaal over.

Zondag
Zondag werd een echte voetbaldag. Af en toe ook wel prima, maar verheug me ook wel een beetje op het einde van het seizoen. Even last gehad van de regen tijdens het kijken van de wedstrijd, maar gelukkig liet later die middag de zon zichzelf goed zien. Bij thuiskomst bleek echter dat ik het toch wat kouder had dan ik had gedacht. De verwarming op standje kachel en lekker met TLC aan in mijn dekentent opgewarmd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *