Leuk voor thuis

Verhuizen: Wat voor kleur wordt de muur?

Afgelopen herfst vond ik het wel tijd worden voor een nieuwe kleur op de muur achter de tv. Na wat rondkijken op Pinterest, natuurlijk, had ik wel een idee wat ik ongeveer mooi vond. In de winkel op zoek naar de goede kleur en uiteindelijk gingen we naar huis met de kleur diepzeeblauw. Over het algemeen vind ik het wat groener lijken op de muur, maar mooi is het zeker!

Het is nu echter de bedoeling dat we dit jaar gaan verhuizen en dat betekent dat ik weer mag gaan nadenken over een kleur op de muur. Even was er het idee om dezelfde kleur te gebruik, maar in een ander huis wil ik eigenlijk gewoon lekker opnieuw beginnen. Dat werd dus weer een rondje Pinterest om ideeën op te doen.

Indigo
Deze pin liet me zien hoe mooi de kleur indigo kan zijn in je huis. Het maakt het huis wel donkerder, maar wel met veel lichte accessoires moet dat probleem op te lossen zijn.

 Early Dew
Over deze kleur van Flexa had ik al vaker gehoord. Inderdaad een mooie kleur, maar ik heb wel het idee dat veel mensen dit op hun muur hebben zitten. Verder lijkt het ook wel op wat we nu hebben.

Okergeel
De eerste keer dat ik deze kleur zag, was in meubelwinkel. Erg mooi, maar ook erg aanwezig. Bij deze kleur op de muur  moet je volgens mij goed nadenken over de kleur van je bank, meubels en accessoires.

Grijsbruin
Ik weet eigenlijk niet zo goed of dit de juiste naam is voor deze kleur, maar het is wel lekker neutraal. Makkelijk te combineren met allerlei kleuren accessoires.

Olijfgroen
Groen, maar wel heel anders dan onze huidige kleur. Op Pinterest gecombineerd met wit en dat vind ik er heel mooi uitzien.

Er zijn nog veel meer mooie ideeën te vinden op Pinterest en ik ben er dan ook zeker nog niet uit. Gelukkig  mogen de slaapkamers boven ook een kleurtje krijgen dus wat het beneden niet wordt, kan altijd boven nog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *