Leuk voor thuis

Zomer in huis met deze leuke artikelen van Kwantum

Nadat ik de spullen rondom het thema Pasen uit de woonkamer had verwijderd, vond ik het tijd voor wat anders in huis. Na even twijfelen tussen voorjaar en zomer, besloot ik toch vast de zomer in huis te halen. Op wat schelpen na had ik niet echt zomerse dingen op voorraad en dat was dus een goede reden om een rondje langs de winkels te gaan. Vooral bij de Kwantum zag ik veel artikelen liggen. Ik nam zelf maar één ding mee naar huis, want meer mocht niet van mezelf.

Flessenpost
Nadat ik de eieren onder mijn stolp vandaan had gehaald, was deze nogal vrij leeg. Dit flesje paste er gelukkig precies onder en het is vooral leuk dat veel mensen ook zeggen dat het er zo leuk uitziet. Olifant
Ik geef toe dat dit niet heel zomers is, maar ik heb gewoon een zwak voor olifanten en ik vind deze wel heel erg leuk! De afwerking is echt netjes en het is een mooi dier om in je huis te zetten.

Clipbord
Van dit bord zijn drie verschillende versies, maar ik vind onderstaande het leukste qua tekst. Alledrie zijn ze wel even vrolijk en brengen ze de zomer in huis. Vooral de vlinders en de kleuren zorgen daar goed voor. Eigenlijk moet je de clip niet gebruiken, want dan zie je de tekst en kleuren niet zo goed meer.

Spaarpot Flamingo
Deze spaarpot zou ik niet snel echt in mijn huis zetten, maar ik vind hem wel heel erg leuk. Een roze flamingo is toch ook wel echt een dier dat me aan de zomer doet denken dus vandaar een plekje in mijn lijstje.

Vaas Helsinki Groen
Van deze vaas word ik gewoon echt heel vrolijk. Ook de kleuren roze en wit waarin deze vaas verkrijgbaar is, zouden zo een plekje in mijn huis kunnen krijgen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *