Even lekker weg, Gewoon een weekoverzicht

Gewoon een weekoverzicht #4

De laatste week van april. Deze week vierden we Koningsdag en ging ik lekker naar het strand. Omdat ik deze week vakantie had, heb ik vooral lekker weinig gedaan.

Maandag
Omdat ik zaterdag te lui was geweest om boodschappen te doen, moest dat maandag gebeuren. ’s Avonds lekker wat achter mijn laptop zitten bloggen voor mijn sites, maar verder heb ik eigenlijk bijzonder weinig gedaan. Een prima begin van de vakantie eigenlijk.

Dinsdag
Na lekker uitgeslapen te hebben, heb ik ook deze dag weer vrij weinig gedaan. TLC is echt mijn favoriete tv-zender deze vakantie en dat was het ook afgelopen dinsdag. Geen idee meer welke programma’s ik precies gekeken heb, maar ik heb vooral heel veel trouwjurken gezien. Ik geniet stiekem heel erg van alle drama’s die voorbijkomen. Zussen die een te sterke mening hebben, verloofden die mee mogen beslissen en bruiden die het oneens zijn met de mensen die ze hebben meegenomen. Natuurlijk vind ik het ook leuk als ze uiteindelijk ‘Yes to the dress’ zeggen, maar al het drama vooraf vind ik toch het leukst.

Woensdag
Ook deze dag bestond uit uitslapen, TLC kijken en het bezoeken van Harry Potter – The Exhibition. Hier volgt zeker nog een blog over, want anders wordt mijn weekoverzicht echt veel te lang!

Donderdag
Koningsdag!!! De dag begonnen met een heerlijk ontbijt en daarna op naar de oranje tompoucen bij mijn ouders thuis. Daarna de optocht gekeken, maar die stelde helaas weinig voor dit jaar. Tussen de middag genoten van een heerlijke lunch en daarna nog even gefeest in de tent. Aan het eind van de middag vond ik het wel mooi geweest en ben ik lekker naar huis gegaan. Al met al een prima dag geweest. Wel las ik allerlei leuke berichten over vrijmarkten toen ik thuis was. Misschien dat ik volgend jaar toch maar eens ga kijken waar ik een vrijmarkt kan bezoeken in de buurt. Lijkt me toch best leuk.

Vrijdag
Alweer de dag begonnen met een lekker ontbijt. Dit keer met versgeperste sinaasappelsap. Rond half twaalf kwamen twee van mijn twittervriendinnetje langs. We waren met z’n vieren, want één vriendin had ook haar zoontje meegenomen. Wat een geweldig ventje! Thuis heerlijk met de auto’s door het huis geracet. Rond één uur gingen we richting het pannenkoekenrestaurant om lekker te lunchen. Ik ging voor de salade, maar de rest genoot van de pannenkoeken. Er vloog nog een beker appelsap over tafel, maar dat werd echt fantastisch opgelost door het personeel. Zo leuk om online vriendinnetjes echt te zien. Gelukkig kletsen we dan net zo goed.

Zaterdag
Weekend! Maar met twee weken vakantie voelt bijna iedere dag als weekend. Dit keer wel netjes boodschappen gedaan op zaterdag en wat lekkere dingen meegenomen om ’s avonds op te eten. Natuurlijk vergaten we de helft toen we eenmaal zaten dus daar kan ik de komende avonden nog lekker van genieten.

Zondag
Al de hele week hield ik het weerbericht goed in de gaten, want ik wilde zo graag weer een keer naar het strand. Het weer bleef er goed uitzien voor zondag en gelukkig was dat ook echt zo. We zijn bijna weggewaaid, maar dat maakt niet uit. Ik heb genoten van zon, zee en strand en kan er weer even tegenaan. Heerlijk met blote voeten door het zand gelopen en genoten van een drankje in een strandtent. Over een maand zal ik vast wel weer zo’n dag kunnen gebruiken dus ik ga vast duimen voor mooi weer met Hemelvaart en Pinksteren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *