Leuk om te geven

Leuke ideeën om geld te geven aan een bruidspaar

Als ik cadeaus geef aan mensen vind ik het leuk om het cadeau op zich al een feestje te laten zijn. Ik pak het cadeau mooi en versier het liefst het inpakpapier met lintjes en stickers. Soms willen mensen graag geld cadeau en dat vind ik geen probleem, maar ook dan pak ik het graag leuk in. In maart hadden we een bruiloft en wilden we geld geven aan een bruidspaar. Tijdens mijn zoektocht zag ik allerlei toffe ideeën. Zelf gaven we een geldtaart cadeau. Ik was best trots op het eindresultaat.

Bruidstaart
Ik bestelde twee piepschuim taartvormen en een stenen bruidspaar voor op de taart. Het geld plakte ik voorzichtig met plakband vast op de taart. De taart hadden we op een snijplank gezet en alles ingepakt in cadeaufolie. Van het ingepakte eindresultaat had ik helaas geen foto meer.

Auto met geld
Dit vind ik er ook echt heel vrolijk en lief uitzien.

Liefdesnestje
De vorige twee ideeën zijn leuker als je een cadeau geeft met een groep mensen, omdat je best wat geld nodig hebt om het idee echt te laten werken. Dit cadeau kan je echter ook alleen of als stel geven. Als je het geldbedrag dat je wilt geven in muntgeld in pot doet, dan zal die toch aardig vol zitten.

Geldboom
Zelf dacht ik aan sieradenboom met daaraan geld bij dit idee. Je kunt het echter uitvoeren zoals in onderstaand idee. Ook weer wat meer geschikt om alleen of als stel cadeau te doen.

Hartjes in een lijstje
De uitleg hoe je deze hartjes moet vouwen vond ik ook op Pinterest. Ik vind het er erg schattig uitzien.

Flesje liefde
Deze hartjessnoepjes passen geweldig bij een bruiloft. Je kunt tussen het snoep wat briefgeld doen. Zelf zou ik, denk ik, voor meerdere flesjes kiezen in verschillende maten en dat dan leuk inpakken met folie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *