Zwanger

Hoera, zwanger!

Ruim drie maanden heeft Gewoon Fijn Thuis stil gelegen en dit had een geweldige reden. Ik ben namelijk zwanger! Ondertussen geniet ik hier voornamelijk van, maar ik ben natuurlijk niet zomaar gestopt met bloggen begin mei. Aan het begin van mijn zwangerschap ben ik verschrikkelijk moe geweest. Hier heb ik af en toe nog steeds last van, want ik moet echt wennen aan mijn lijf. ’s Ochtends opstaan ging vrij gemakkelijk en ik kon mijn dagelijkse ontbijtritueel aanhouden, maar in de middag ging het vaak mis. 

Zo rond 15/16 uur was ik wel klaar met de dag en sloeg de vermoeidheid toe. In mijn geval waren (zijn) vermoeidheid en misselijkheid dikke vrienden tijdens mijn zwangerschap en dat was minder prettig. Als ik te veel deed op een dag dan had ik ’s avonds vaak een knus momentje met de toiletpot. Om dit te voorkomen ging ik na het avondeten vaak direct op de bank liggen en zocht ik daarna vroeg in de avond mijn bed al op. Een waar gezelligheidsdier ben ik geweest in die weken. 

De afgelopen weken gaat het al een stuk beter. Hoera voor werken in het onderwijs en de zomervakantie. Even geen wekker ’s ochtends en gewoon toegeven aan de vermoeidheid. Ondertussen denk ik dat het zo goed gaat dat ik dus weer vol enthousiasme met mijn blog aan de slag wil gaan. Vandaag dus het eerste bericht van deze nieuwe start.

Gewoon Fijn Thuis vanaf nu

Toen ik startte met mijn blog wilde ik dagelijks een bericht plaatsen. Dat ga ik niet meer doen, want ik besef heel goed dat dat me in mijn eentje niet gaat lukken. Vanaf nu wil ik 2 à 3 berichten plaatsen per week en daarnaast een weekoverzicht.  Verder wil ik, natuurlijk, meer berichten plaatsen gerelateerd aan mijn zwangerschap. Op dit moment ben ik bijna 20 weken zwanger. Een blog over het eerste trimester, de rare zwangerschapskwaaltjes die ik heb en over zwanger in het vliegtuig zitten staan sowieso in de planning. Verder wil ik nog bloggen over mijn vakantie op Samos en over ons nieuwe huis. We gaan namelijk ook nog even verhuizen voordat we met z’n drieën zijn. Genoeg ideeën dus, nu nog even uitvoeren.

One Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *