Fijne producten, Leuk om te geven, Mijn favorieten

The ritual of karma

Al een flink aantal jaren ben ik fan van Rituals. Ooit kreeg ik een fles doucheschuim cadeau en sindsdien staan de producten van deze winkel jaarlijks om mijn verlanglijstje. Verder vind ik het leuke spullen om cadeau te geven, ook aan mezelf. De laatste keer dat ik in de winkel was, zag ik ineens een voor mij nieuwe serie producten staan: The ritual of karma. De verkoopster sprak me aan en vertelde me dat het een tijdelijke serie was voor de zomer. Eigenlijk zou het alleen voor de zomer van 2016 zijn, maar door de grote vraag werd deze serie in 2017 opnieuw uitgebracht. 

Eigenlijk had ik niks nodig, maar ik weet ook wel dat ik moeilijk met lege handen weg kan uit deze winkel. Ik liep nog even rond, rook aan de producten die ik al vaker gekocht had en genoot van een klein bekertje thee. Alleen dat is al een reden om de winkel binnen te gaan. Altijd bieden ze je thee aan en deze is echt overheerlijk! Maar hierover een andere keer meer.

Wat kocht ik?

Na het zien van de afbeelding van dit bericht is het vast geen verrassing dat ik met een fles doucheschuim van The ritual of karma naar huis ging. Wat ik wel verrassend vond is dat ik deze uiteindelijk ruim een maand in de kast heb laten staan. De fles heb ik pas voor het eerst gebruikt op vakantie in Samos. Zo werd het echt een cadeautje voor mezelf. De fles is helaas nu bijna op en het is al bijna september dus de zomer loopt ook op z’n eind. Natuurlijk zou ik nu nog een nieuwe fles kunnen kopen, maar ik vind de geur wel echt zomers. Als de dagen kouder worden, ga ik toch weer voor een andere serie. Hopelijk is in 2018 The ritual of karma weer te koop. Ik ben benieuwd of ik het dan alleen bij een fles doucheschuim kan houden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *